About me

Bună! Mă bucur să te cunosc! Eu sunt Eni. Sunt pasionată de beauty, lifestyle și fashion. Sunt creator de conținut din 2018.

Am terminat Facultatea de Psihlogie și în prezent sunt studentă la Facultate de Știința Mediului din Cluj-Napoca. Iubesc să călătoresc și această pasiune m-a determiat să adaug blogului meu și o secțiune de Travel unde vă duc cu mine în aventuri și vă prezint câteva obiective turistice sau locuri ascunse ce chiar merită vitate în diverse orașe.

Sunt pasionată de fotografie, chiar de aceea am ales să termin și un curs la Școala de Arte ”Tudor Jarda” din Cluj-Napoca. Îmi puteți urmări munca pe pagina de Instagram @fianna.photography.

Ca să-mi ocup timpul liber m-am apucat și de diverse proiecte handmade, pe care le găsiși pe pagina de Instagram @antler.atelier. Aici găsiți bijuterii, articole de home deco, stickere și alte fainoșaguri.

Încerc să mă dezvolt continuu, de aceea iau parte la cât mai multe cursuri, evenimente și concursuri care au legătură cu content creation. Am participat la L’Oréal Beauty Vlogging School în 2020 și la evenimentele organizate de @creatorsconnectcj în 2020 și 2021. De asemenea iau parte la Campionatul Național de Blogging organizat de Blogal Initiative și competițiile SuperBlog și Spring SuperBlog din 2019 încoace.

Sper să vă placă acest site și să găsiți aici cât mai multe informații folositoare. Sfaturile și părerile voastre sunt mereu bine venite (în comentarii sau mesaje private).

Stay close and be Elegant. Natural. Inspired!